Gartner i København og Nordsjælland – Salan Con

Salan Con har et stort mandskab bestående af anlægsgartnere og gartnere, som blandt andet kan varetage vedligeholdelse og pleje af grønne områder samt træfældning i Nordsjælland og København. Vi tilbyder både offentlige og private aftaler om enten fast vedligeholdelse eller enkelte opgaver, hvis f.eks. en træfældning i Nordsjælland skulle presse sig på. Salan Con har et bredt mandskab og et stort udvalg af f.eks. maskiner og køretøjer, så vi kan finde en passende løsning eller ordning til langt de fleste typer gartner-opgaver i København og Nordsjælland. Du er velkommen til at ringe og høre mere på 44112311, så går vi i dialog om netop din opgave.

Alsidig gartner i København og Nordsjælland

Om sommeren og foråret kan det være nødvendigt med fast vedligehold og pleje af grønne områder. Salan Con går gerne i dialog med dig om netop din opgave, så kan vi f.eks. lave en fast ugentlig aftale, hvor vores gartner kan sørge for, at jeres grønne område stadig står smukt. Vores gartner i København og Nordsjælland kan blandt andet udføre opgaver inden for:

– Vedligeholdelse af grønne områder og parker
– Træfældning i Nordsjælland og København
– Grøn vedligeholdelse af f.eks. boligejendomme
– Større gartneriopgaver

Skræddersyede aftaler – Gartner i København og Nordsjælland

Når du kontakter Salan Con omkring en gartner i enten København eller Nordsjælland, vil du altid opleve en personlig og nærværende dialog. Der er sjældent to ens gartner-opgaver, derfor er det vigtigt for os at forstå dine specifikke behov. Vi kan både yde daglig, ugentlig eller månedlig vedligeholdelse i større parkområder, ligesom vi også kan tage os af enkeltstående private opgaver. Ved større aftaler kan vi sagtens varetage området for et større parkområde, hvor vi løbende rapporterer om vores pleje af de grønne områder.

Kontakt Salan Con – en grønnere fremtid

Vi går ind for en grønnere fremtid, derfor er alle vores gartnere topprofessionelle og vores metoder bæredygtige. Du er velkommen til at høre mere om mulighederne for en gartner-aftale i København eller Nordsjælland. Vi kan desuden også tilbyde træfældning i både København eller Nordsjælland.

Kontakt Salan Con på 44112311.
Vi tror på en grønnere hverdag.