Maskinudlejning i Nordsjælland – Salan Con

Står du og har brug for en maskinudlejning i Nordsjælland i en kortere eller længere periode? Salan Con udlejer en lang række af maskiner til diverse byggearbejde, som er garanteret sikker og stabil drift. Ring til os på 61222215 for at få et overblik over vores portefølje inden for udlejning af maskiner. Vi er altid god for en dialog med både råd og tilbud omkring dit forestående byggearbejde. Service og driftssikre maskiner er det vigtigste for os, når du bestiller en maskinudlejning i Nordsjælland.

Som autoriseret udlejer tilbyder vi de nyeste maskiner til både entreprenører, landmænd og anlægsgartnere samt alle nært beslægtede brancher

Maskinudlejning i København og resten af Nordsjælland

Listen er lang, når det kommer til maskinudlejning i København og resten af Nordsjælland.

Vi tilbyder blandt andet:

  • Minigravere fra 800 kilo til 14 tons
  • Sneplove i alle størrelser
  • Traktorer til alle typer formål
  • Rendegraver

Vi har en række samarbejdspartnere, hvor vi let kan skaffe den maskine, som du står og mangler i dit erhverv eller på din byggeplads. Generelt står vi for udlejning af maskiner, specialværktøj og containere til både byggeindustri og landbrug. Vores maskiner skaffer vi typisk igennem vores samarbejdspartner, som har alle varer på deres in-house lagre. Vi yder kort leveringstid på udlejning af maskiner og udlejer alle maskiner med eller uden fører.

Er du på udkig efter en totaltløsning, så tilbyder Salan Con – udover vores maskinudlejning i Nordsjælland – også at tovholder på opgaver indenfor totalentreprise. Læs mere her!


Vikar bureau – lej håndværker vikar

Som vikarbureau kan vi både udleje enkelte håndværkere, ellers står vi også gerne for fuld udlejning af mandskab til dit byggeprojekt. Hele vores mandskab er faglærte professionelle, som er vant til diversiteten på forskellige byggepladser. Vi varetager også gerne både materialehåndteringen og den fulde projektledelse af dit byggeprojekt, hvis du har behov for det. Ønsker du at høre mere om vores vikarbureau for håndværkere, er du velkommen til at kontakte Salan Con på 44112311. Vi ser frem til at hjælpe dig med vores udlejning af mandskab, så du kan komme i mål med dit projekt.

Vikarbureau – lej håndværker vikar – skræddersyet dialog

Når du kontakter Salan Con, går vi først og fremmest i dialog om lige netop dit projekt. I dialogen skaber vi et fælles udgangspunkt for det forestående arbejde, hvor vi som vikarbureau kan udleje en enkelt håndværker eller fuldt mandskab. Vi sammensætter det ønskede hold af forskellige fagmænd, så dit byggeprojekt for den optimale diversitet af fagfolk og specialiseret viden. Herudover tilbyder vi også at varetage hele byggeprojektet – lige fra projektledelse til materialehåndtering.

Kontakt Salan Con – Vikarbureau – Lej en håndværker

 
Du er velkommen til at kontakte Salan Con på 44112311, derfra kan vi starte en dialog, og du kan høre mere om rekrutteringen af den perfekte håndværker fra vores vikarbureau. Vi glæder os til at hjælpe dit byggeprojekt i mål.