Lej en håndværker – Salan Con

Salan Con stiller en bred portefølje af håndværkere til rådighed ved langt de fleste typer af byggeprojekter. Står du og mangler mandskab ved et længevarende projekt, eller har du brug for en erfaren håndværker, der kan lede og tage ansvar for et byggeri? Hos Salan Con varetager vi både byggeledelse med eget sjak, eller vi træder til som hænder og arme, hvis du har brug for en professionel leverandør inden for håndværker udlejning, som leverer det ønskede resultat.

Tag kontakt til Salan Con på 44112311 og hør om mulighederne inden for vores håndværker udlejning.

Salan Con – lej en håndværker – vi dækker alle fag

Vores håndværkerstab kan dække langt de fleste fagfelter, så du kan få den fulde løsning ved et større projekt. Vi lejer selvfølgelig også enkelte håndværkere ud, hvis du har brug for ekstra arbejdskraft i en periode. Vores håndværker udlejning dækker b.la.:

Håndværker udlejning – fagfelter:
– Tømrer udlejning
– Murer udlejning
– VVS udlejning
– Maler udlejning
– Kloakmester udlejning
– Projektleder udledning
– Generalist udlejning

Hele vores arbejdsstab er dybt professionelle håndværkere, som er vant til at tiltræde diverse projekter ved håndværker udlejning. Derfor kan du regne med at få en stab af engagerede professionelle, som sætter sig ind i det enkelte projekt med både ansvarsfølelse og professionel udførelse.

Kontakt Salan Con – håndværker udlejning

Du er velkommen til at kontakte Salan Con, hvis du står og mangler en stab af professionelle håndværkere. Salan Con har mange års erfaring både med byggeledelse, materialehåndtering og håndværker- og tømrer udlejning. Vi skræddersyer gerne en løsning til dig, hvis behovet både er projektledelse og udleje af håndværkerstab. Vi dækker hele Sjælland alt efter det enkelte projekts omfang.

Lej en håndværker hos Salan Con.
Kontakt os på 44112311 for at høre mere.

Vi glæder os til at høre fra dig, så vi kan hjælpe dig i mål med dit forestående byggeprojekt.

Vikarbureau – lej håndværker vikar – skræddersyet dialog

Når du kontakter Salan Con, går vi først og fremmest i dialog om lige netop dit projekt. I dialogen skaber vi et fælles udgangspunkt for det forestående arbejde, hvor vi som vikarbureau kan udleje en enkelt håndværker eller fuldt mandskab. Vi sammensætter det ønskede hold af forskellige fagmænd, så dit byggeprojekt for den optimale diversitet af fagfolk og specialiseret viden. Herudover tilbyder vi også at varetage hele byggeprojektet – lige fra projektledelse til materialehåndtering.

Kontakt Salan Con – Vikarbureau – Lej en håndværker

 
Du er velkommen til at kontakte Salan Con på 44112311, derfra kan vi starte en dialog, og du kan høre mere om rekrutteringen af den perfekte håndværker fra vores vikarbureau. Vi glæder os til at hjælpe dit byggeprojekt i mål.